top of page

Parent teacher association

공개·회원 7명

Joc solitaire gratis cu design modern și animații distractive


Joc Solitaire Download Gratis: Cum să joci și de ce să joci acest joc clasic de cărți
Solitaire este un joc de cărți popular și clasic pe care îl iubește toată lumea. Este un joc simplu, dar provocator, care îți testează abilitățile mentale și îți oferă o distracție relaxantă. În acest articol, îți vom arăta cum să joci solitaire, de unde să descarci gratuit jocul solitaire și care sunt beneficiile de a juca acest joc minunat. De asemenea, îți vom oferi câteva sfaturi și trucuri care te vor ajuta să îți îmbunătățești jocul de solitaire și să devii un maestru al acestui joc.
joc solitaire download gratis


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ft.co%2FsBWVy4nMkB&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2Bk1__z092HHLb8UVhIWboCe este jocul solitaire și cum se joacă?
Solitaire este un joc de cărți în care trebuie să aranjezi toate cărțile în patru grămezi - câte una pentru fiecare suită - în ordine crescătoare (începând cu Asul și terminând cu Regele). Acestea se numesc grămezi de fundație. Pentru a face acest lucru, trebuie să muți cărțile între șapte coloane de cărți, numite coloane tableau, respectând anumite reguli.


Regulile de bază ale jocului solitaire
Pentru a juca solitaire, ai nevoie de un pachet standard de 52 de cărți. Iată cum să începi jocul:


  • Așază prima carte cu fața în sus și pune șase cărți cu fața în jos lângă ea. Apoi, pune o carte cu fața în sus pe prima carte cu fața în jos (dar coborâtă puțin) și pune o carte cu fața în jos pe celelalte cinci cărți. Continuă să faci asta, astfel încât fiecare coloană să aibă o carte cu fața în sus deasupra și astfel încât coloana din stânga să aibă o carte, următoarea două, apoi trei, patru, cinci, șase și în cele din urmă șapte. Aceste grămezi de cărți vor deveni coloanele tale tableau pe măsură ce joci.  • P une restul cărților cu fața în jos într-o grămadă separată, numită teancul de stoc. Acestea vor fi cărțile tale de rezervă pe care le vei folosi pe parcursul jocului.  • Pentru a muta cărțile între coloanele tableau, trebuie să respecți următoarele reguli: poți muta doar o carte cu fața în sus sau o grupă de cărți cu fața în sus care formează o secvență descrescătoare și alternantă de culori (de exemplu, un șapte negru, un șase roșu, un cinci negru etc.). Poți pune această carte sau grup de cărți pe o altă carte cu fața în sus care are o valoare mai mare cu o unitate și o culoare diferită (de exemplu, poți pune un șapte negru pe un opt roșu). Dacă o coloană devine goală, poți pune orice Rege sau o grupă de cărți care începe cu un Rege pe ea.  • Pentru a muta cărțile în grămezile de fundație, trebuie să respecți următoarele reguli: poți muta doar un As sau o carte care are aceeași suită și o valoare mai mare cu o unitate decât cea din vârful grămezii. De exemplu, poți pune un doi de inimă pe un As de inimă. Trebuie să începi fiecare grămadă de fundație cu un As și să termini cu un Rege.  • Pentru a trage cărți din teancul de stoc, trebuie să respecți următoarele reguli: poți întoarce câte o carte sau câte trei cărți (în funcție de varianta pe care o joci) din teancul de stoc și să le pui cu fața în sus într-o grămadă numită teancul de descoperire. Poți folosi doar cartea din vârful teancului de descoperire pentru a o muta într-o coloană tableau sau într-o grămadă de fundație. Dacă teancul de stoc se termină, poți reface teancul de descoperire și să îl întorci din nou.Scopul jocului este să muți toate cărțile în grămezile de fundație. Când reușești acest lucru, ai câștigat jocul.


Variantele populare ale jocului solitaire
Există multe variante ale jocului solitaire, fiecare având propriile reguli și provocări. Iată câteva dintre cele mai cunoscute variante:


  • Klondike: este varianta clasică pe care am descris-o mai sus. Poți alege să tragi câte o carte sau câte trei cărți din teancul de stoc.  • Spider: se joacă cu două pachete de 52 de cărți. Se formează zece coloane tableau, dintre care patru au șase cărți și șase au cinci cărți. Toate cărțile sunt cu fața în jos, cu excepția celei din vârf. Nu există grămezi de fundație. Scopul jocului este să formezi secvențe complete descrescătoare de la Rege la As pentru fiecare suită și să le elimini din joc. Poți muta orice carte sau grup de cărți care formează o secvență descrescătoare indiferent de suită. Dacă nu mai ai mutări posibile, poți trage zece cărți din teancul rămase și să le distribui câte una pe fiecare coloană.  • FreeCell: se joacă cu un pachet de 52 de cărți. Se formează opt coloane tableau, dintre care patru au șapte cărți și patru au șase cărți. Toate cărțile sunt cu fața în sus. Există patru grămezi de fundație și patru celule libere. Scopul jocului este să muți toate cărțile în grămezile de fundație în ordine crescătoare pentru fiecare suită. Poți muta orice carte cu fața în sus într-o celulă liberă sau pe o altă carte cu fața în sus care are o valoare mai mare cu o unitate și o culoare diferită. Poți muta doar o carte la un moment dat, cu excepția cazului în care formezi o secvență descrescătoare și alternantă de culori pe care o poți muta ca un grup dacă ai suficiente celule libere.  • Pyramid: se joacă cu un pachet de 52 de cărți. Se formează o piramidă de 28 de cărți, cu șapte rânduri, fiecare având un număr egal de cărți cu fața în sus. Celelalte 24 de cărți rămase formează teancul de stoc. Nu există grămezi de fundație. Scopul jocului este să elimini toate cărțile din piramidă, formând perechi de cărți care au o valoare totală de 13. Poți folosi doar cărțile care nu sunt acoperite de alte cărți. Poți trage câte o carte din teancul de stoc și să o folosești pentru a forma perechi. Asul are valoarea 1, Valetul 11, Dama 12 și Regele 13 (și poate fi eliminat singur).De unde poți descărca gratuit jocul solitaire?
Dacă vrei să joci solitaire pe computerul tău sau pe dispozitivul tău mobil, există multe opțiuni gratuite pe care le poți alege. Iată câteva dintre cele mai populare site-uri și aplicații unde poți descărca gratuit jocul solitaire:


World of Solitaire
World of Solitaire este un site web care îți oferă peste 100 de variante de solitaire, inclusiv Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid și multe altele. Poți juca online sau poți descărca jocurile pe computerul tău. Site-ul are o interfață simplă și elegantă, cu opțiuni de personalizare a fundalului, a cărților și a sunetelor. De asemenea, poți urmări statisticile tale, cum ar fi timpul, scorul și numărul de mutări. Poți accesa site-ul la adresa .


Microsoft Solitaire Collection
Microsoft Solitaire Collection este o colecție oficială de cinci variante de solitaire create de Microsoft: Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid și TriPeaks. Poți juca online sau poți descărca aplicația pe Windows 10, iOS sau Android. Aplicația are o grafică modernă și atractivă, cu efecte vizuale și sonore realiste. De asemenea, poți participa la provocări zilnice, să câștigi medalii și să te clasezi pe tabloul de bord global. Poți accesa site-ul la adresa .


jocuri solitaire online gratis


joc solitaire clasic download gratuit


joc solitaire spider download free


joc solitaire pentru windows 10 gratis


joc solitaire mahjong download gratis


joc solitaire cu carti de joc gratis


joc solitaire freecell download gratuit


joc solitaire pyramid download free


joc solitaire tripeaks download gratis


joc solitaire golf download gratuit


joc solitaire crescent download free


joc solitaire klondike download gratis


joc solitaire scorpion download gratuit


joc solitaire forty thieves download free


joc solitaire canfield download gratis


joc solitaire algerian download gratuit


joc solitaire yukon download free


joc solitaire castle download gratis


joc solitaire flower garden download gratuit


joc solitaire baker's dozen download free


joc solitaire aces up download gratis


joc solitaire accordion download gratuit


joc solitaire russian download free


joc solitaire montana download gratis


joc solitaire gaps download gratuit


joc solitaire penguin download free


joc solitaire easthaven download gratis


joc solitaire diplomat download gratuit


joc solitaire la belle lucie download free


joc solitaire cruel download gratis


joc solitaire spiderette download gratuit


joc solitaire black widow download free


joc solitaire tarantula download gratis


joc solitaire wasp download gratuit


joc solitaire beetle download free


joc solitaire mod3 download gratis


joc solitaire double klondike download gratuit


joc solitaire triple klondike download free


joc solitaire quadruple klondike download gratis


joc solitaire double freecell download gratuit


joc solitaire triple freecell download free


joc solitaire quadruple freecell download gratis


joc solitaire double spider download gratuit


joc solitaire triple spider download free


joc solitaire quadruple spider download gratis


joc solitaire double pyramid download gratuit


joc solitaire triple pyramid download free


joc solitaire quadruple pyramid download gratis


Solitaire Classic Card Game
Solitaire Classic Card Game este o aplicație gratuită pentru iOS și Android care îți oferă varianta clasică a jocului solitaire (Klondike). Aplicația are o interfață simplă și intuitivă, cu opțiuni de control tactil sau glisare. De asemenea, poți alege nivelul de dificultate (ușor, mediu sau greu), modul de tragere ( o carte sau trei cărți), modul de scor (standard sau Vegas) și aspectul cărților și al fundalului. De asemenea, poți urmări statisticile tale, cum ar fi timpul, scorul și numărul de mutări. Poți descărca aplicația din App Store sau Google Play.


Care sunt beneficiile de a juca solitaire?
Solitaire nu este doar un joc distractiv, ci și un joc benefic pentru săn


소개

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page